Cautare

2376 de rezultate pentru "titularizare rezultate concurs clunapoca" (6.81 secunde)
DUMINICA 15 mai 12.00 ACCES 15.00 - 17.30 Concurs Burgeri Restaurante 18.30 - 19.30 PREMIERE CONCURS BURGERI 19.45 - 20.30 Concert Basska 21.00 - 21.45 Concert ROA Duminica soseste momentul marilor emotii!
- Acest concurs se bazeaza pe dialogul intercultural, pe deschiderea oraselor europene catre lume, iar sectoarele culturale si creative au reusit sa reziste in aceste vremuri tulburi, altor branse economice, a spus Karel Bartak. Felicitandu-i pe competitori, presedintele juriului, Steve Green, a subliniat ca acest concurs nu are invinsi.
Din 17 noiembrie, mergi la cinema sa vezi filmul, pastreaza biletul si intra in concurs pe procinema.ro! ... Mai multe informarii despre concurs si regulamentul concursului sunt disponibile pe site-ul procinema.ro/hawaii.
Cantaretul britanic a devenit cunoscut dupa participarea din cadrul emisiunii concurs Britain's Got Talent in 2015. ... Artistul britanic a fost finalist in cadrul emisiunii concurs Britain's Got Talent, unde a primit din partea lui Simon Cowell the golden ticket;
Un concurs pentru suflete frumoase.
Premiile cele mai mari, constand in cele 16 excursii la Disneyland, sunt oferite de Carrefour Romaania, Philips si P&G si sunt impartite in fiecare oras participant la concurs.
Tombola "Concurs desene Carrefour", editia Paste 2014 s-a desfasurat in perioada 10 - 31 III 2014, inclusiv in hypermarketurile Carrefour Militari, Carrefour Baneasa.
Pentru prima oara, Concursul de desene Carrefour si online In premiera, la cea de-a 26-a editie a Concursului de Desene, Carrefour Romania a lansat o platforma dedicata proiectului www.carrefour.ro/concurs-desene - prin care parintii si-au putut inscrie si online desenele copiilor in cursa pentru cele trei premii de popularitate.
De altfel, pe contul sau de Facebook, a initiat si un concurs la care a putut participa oricine a postat pe wall o fotografie in care purta o palarie. Luni, 9 august, Adina Buzatu va desemna si castigatorul acestui concurs:
OTP Antreprenor a generat nu mai putin de 40 de start-up-uri, dupa ce 40 de tineri antreprenori au primit, pe baza unui concurs, fonduri nerambursabile in valoare totala de 400.000 de euro pentru a-si initia o afacere.
In saptamana de concurs, in fiecare zi, de luni pana vineri, realizatoarea emisiunii, Ioana Baldea Constantinescu, va formula o intrebare legata de orasul Bucuresti (aceeasi intrebare), iar ascultatorii pot trimite raspunsul pe adresa [email protected] pana vineri, la ora 12:00.
In doar trei saptamani de concurs s-au inscris 380 de participanti, au fost depuse 90 de lucrari de creatie, iar cele cinci proiecte castigatoare vor fi aplicate prin pictura pe cele patru vapoare din Constanta (Gara, Pescarie, intrarile in oras dinspre Mangalia ssi Medgidia) si pe o locomotiva electrica din parcul CFR Calatori.
- concurs de pescuit, ce va fi organizat in parteneriat cu Asociatia Judeteana a Vanatorilor si Pescarilor Sportivi Calarasi; - concurs de pictura in acuarela - participantii vor fi 10 elevi de la clasa de pictura din cadrul Palatului Copiilor Calarasi;
Iar acum, Cereal BIO iti aduce produse delicioase si sanatoase si un super-concurs - motive in plus sa incepi scoala cu energie de campion! ... la start, la concurs si la scoala!
Activitatile vor incepe la ora 07.00, cu traditionalul concurs de pescuit, organizat in colaborare cu AJVPS Calarasi si vor continua cu binecunoscutul concurs de canotca 10+1 Descopera Rowmania, pe apele bratului Borcea.
scoala primara ciclul I clasele 1-4, ciclul 2 - clasele 5-7, examen de capacitate, apoi examenul Concurs de admitere la SCOALA MEDIE, clasele 8-11, urmand examenul de MATURITATE.
Daca ar fi cistigat sefia apelor sau din Romania prin vreun concurs cinstit, daca ar fi studiat hidrologie sau piscicultura si s-ar fi priceput, l-as fi felicitat sincer pentru slujba dobindita.
Se face un concurs, participa cine vrea, dar cistiga cine trebuie. ... In opinia lor nu ne opreste nimeni sa participam la concurs.
Politia Cluj angajeaza bucatari, barmani si ospatari! Se va organiza un concurs in acest sens pentru ocuparea posturilor. Care sunt etapele care trebuie parcurse de doritori?
In primul rand, posturile de prefecti nu au fost scoase la concurs, asa cum se intampla cu posturile tuturor functionarilor publici.
google-analytics.com